Η εταιρεία

Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες προυποθέσεις για την επιτυχή χρηματοδότησή σας

Είμαστε η πιο έμπειρη συμβουλευτική εταιρεία σε χρηματοδοτήσεις για Ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Έχουμε 10 χρόνια εξειδίκευσης στην καθοδήγηση των πελατών μας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα προσωπικά και επιχειρηματικά τους σχέδια.

Το δίκτυο συνεργατών μας αποτελείται από κορυφαίους οικονομολόγους, νομικούς συμβούλους, αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες και όλα τα πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα.

Παρέχουμε έγκυρη ενημέρωση, σωστή καθοδήγηση και εξασφαλίζουμε τις καλύτερες προυποθέσεις για την επιτυχή χρηματοδότηση των πελατών μας.

Τα έμπειρα στελέχη μας θα σας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Ας γνωριστούμε…

contact@bclafinance.com

Οι υπηρεσίες μας

Η εταιρεία μας προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που στοχεύουν να βοηθήσουν τους πελάτες στις οικονομικές τους φιλοδοξίες.
Παρέχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση στους πελάτες μας σχετικά με τις επιλογές χρηματοδότησης, τις προϋποθέσεις και τους όρους του κάθε προγράμματος.
Η ομάδα των ειδικών μας προσφέρει καθοδήγηση και συστάσεις σχετικά με τον τρόπο εξασφάλισης χρηματοδότησης.
Διασφαλίζουμε την έγκυρη ενημέρωση των πελατών μας  ώστε να μπορέσουν να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για τις οικονομικές τους ανάγκες. 

Προτείνουμε εκείνα τα βήματα που θα εξασφαλίσουν  επιτυχώς την χρηματοδότηση που χρειάζονται η πελάτες μας. 

Προσφέρουμε προσαρμοσμένα επενδυτικά σχέδια για επιχειρηματικά εγχειρήματα, παρέχοντας τις  απαραίτητες στρατηγικές και γνώσεις για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών τους επενδύσεων.

Δίνουμε προτεραιότητα στον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση στην παροχή των υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και βοήθειας στις οικονομικές τους προσπάθειες.

Έγκυρη ενημέρωση
Μελέτη κάθε περίπτωσης & Προτάσεις
Επενδυτικός σχεδιασμός

Τι λένε οι πελάτες μας

Οι πληροφορίες που έλαβα ήταν σαφείς και περιεκτικές, καθιστώντας εύκολη την κατανόηση των επιλογών και των απαιτήσεων της χρηματοδότησης που τελικά και πήρα. Δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στην όλη επικοινωνία μας και η “γραμμή” που μου υπέδειξαν ήταν η σωστή.  

Π. Καραμουκτής

Οι οδηγίες και οι προτάσεις  για την εξασφάλιση χρηματοδότησης ήταν χρήσιμες και προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες δυνατότητες και ανάγκες μου. Το γεγονός της δωρεάν συμβουλευτικής ήταν ο λόγος που συνεργάστηκα με την εταιρεία και είμαι πολύ ικανοποιημένος. 

Π. Καταύτος

Οι σύμβουλοι μου παρείχαν πολύτιμες γνώσεις και στρατηγικές για την πραγματοποίηση του επιχειρηματικού μου πλάνου. Συνδύασαν επιδότηση και δάνειο που τελικά ήταν η πιο συμφέρουσα λύση για εμένα.

Α.Φασόλη