ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Slider
Παροτρύναμε άτομα από την ομάδα μας να μας μιλήσουν για τις πρώτες τους εμπειρίες στη διαπραγμάτευση...
αυτές είναι οι απαντήσεις που ΔΕΝ θέλαμε να συμπεριλάβουμε στο επίσημο site μας...

“Εσείς θυμάστε την πρώτη σας συμφωνία; Εγώ τη θυμάμαι σαν να ήταν εχθές! Είχα καταφέρει να ανταλλάξω κασέτες Nintendo με ένα ποδήλατο! Ήμουν 12-13 χρονών περίπου… Μετά από “σκληρές” διαπραγματεύσεις κατάφερα να κερδίσω ένα bmx ανταλλάσσοντας το με κασέτες που φυσικά είχα ήδη τερματίσει στο Nintendo. H μητέρα μου με κυνήγησε, στα αλήθεια, για δυο στενά… ευτυχώς είχα το ποδήλατο! Εκείνη την ημέρα ανακάλυψα δύο πράγματα: το ταλέντο μου στην διαπραγμάτευση και ότι η μάνα μου τρέχει πολύ γρήγορα!”.

“Θα σου πω εγώ για κόλπα και διαπραγματεύσεις! Είχα καταφέρει να πάρω αύξηση στο χαρτζιλίκι μου μετά από διαπραγμάτευση με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ ανοιχτοχέρης. Γυμνασιόπαιδο τότε είχα μόλις κερδίσει την καρδιά της Άννας, παιδικός έρωτας, και ήθελα να την κερνάω σε κάθε βόλτα μας, όσο “σφιχτός” ήταν ο πατέρας μου, τόσο large εγώ! Ένα πράγμα του είπα μόνο: “Εσύ μπαμπά πόσο καιρό έχεις να κεράσεις τη μαμά;” …η μάνα μου τον κοίταξε και αυτό ήταν το μόνο που χρειάστηκε!”.

“Με τον Γιώργο από το διπλανό τμήμα είμαστε κολλητοί από παιδιά, πάντα ήμασταν καλοί στις μπίζνες! Μαζί είχαμε στήσει στις καλοκαιρινές μας διακοπές πάγκο που ζωγραφιζαμε (εγώ δηλαδή γιατί τον Γιωργάκη δεν τον λές και Πικάσο) και πουλούσαμε πέτρες που μαζεύαμε από τη θάλασσα. Με τους “πελάτες” διαπραγματευόμασταν την αγορά κάθε πέτρας. Η τιμή τους; Μερικές δραχμές, ένα παγωτό, μια δροσερή πορτοκαλάδα, ανταλλαγή συλλεκτικών καρτών ανάλογα τις ανάγκες! Ο Γιώργος είχε κερδίσει και το πρώτο του φιλί μάλιστα! Άλλος ζωγράφιζε… κι άλλος……Αυτά μεταξύ μας εε;”.

“Δεν θα σου πω για την πρώτη, θα σου πω για την πιο δύσκολη. Το ότι κατάφερα την γυναίκα μου να με παντρευτεί το θεωρώ τη μεγαλύτερη επιτυχία μου. Δεν ήταν εύκολο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διαπραγματεύσεις, οι πιο ζόρικες είναι αυτές που αξίζουν! 3 χρόνια προσπαθούσα να την πείσω, μία οι σπουδές της, μία η δουλειά, μία “το ότι δεν ήθελε να παντρευτεί” (αυτό που το βάζεις!)…” Την έπεισα! Η κόρη μας είναι ίδια η μάνα της! Κάνω διαπραγματεύσεις κάθε βράδυ για την ώρα του ύπνου!”.

“Αυτά θα ανεβάσετε στο site; Ποιος θα τα διαβάσει; Εγώ δεν θυμάμαι… Αυτό που θυμάμαι όμως είναι την μεγάλη μου έμπνευση… “Θα του κάνω μία προσφορά που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί!”, Νονός! Με στιγμάτισε, εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι θέλω να γίνω διαπραγματευτής (όχι γκάνγκστερ)! Ακόμα δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω την έκφραση, πάντως σίγουρα έχω κάνει προσφορές που δεν μου έχουν αρνηθεί. Τώρα αυτό θα το ανεβάσετε όντως;”.

Μια ομάδα...

Όλοι μας είμαστε μέρος της αλλαγής. Σε έναν κόσμο που μόνιμα “τρέχει” και εξελίσσεται για να μπορέσουμε να προλάβουμε τους ρυθμούς πρέπει να γίνουμε κι εμείς κομμάτι της καινοτομίας. Είμαστε άνθρωποι της εποχής μας. Γνωρίζουμε πως είναι να ζεις, να εργάζεσαι, να συναλλάσσεται και να δραστηριοποιείσαι μέσα στη σύγχρονη κοινωνία.  

Τι θέλουμε να πετύχουμε…

Θέλουμε να βοηθήσουμε κάθε επαγγελματία, ιδιώτη, επιχειρηματία να κάνει το βήμα που πάντα τον φόβιζε. Η αλλαγή θέλει ρίσκο. Οι προσωπικές επιδιώξεις είναι απλά όνειρα αν δεν γίνουν πλάνο και δεν εφαρμοστούν. Σκοπός μας είναι να φέρουμε το μέλλον πιο κοντά.

Τι βάζουμε στο τραπέζι…

Δεν είναι μυστικό πως στις διαπραγματεύσεις πρέπει να έχεις κάνει “χιλιόμετρα” για να έχεις μία σταθερή απόδοση. Οι διαπραγματεύσεις που έχουμε διαχειριστεί, οι καταστάσεις στις οποίες που έχουμε βρεθεί, τα αναπάντεχα γεγονότα που έχουμε βιώσει μέσα από τη δουλειά μας μας έχουν θωρακίσει και μας έχουν δυναμώσει ως επαγγελματίες. Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης δεν φέρνουμε γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας, φέρνουμε πολυετή εμπειρία που κερδίζεται.

Τι θέλουμε για εσάς…

Θέλουμε να συνεισφέρουμε στα μικρά και μεγάλα βήματα που θέλετε να επιχειρήσετε. Ως σύμβουλοι και συνοδοιπόροι θέλουμε να σας δώσουμε τη σιγουριά που χρειάζεστε, τη γνώση και την εμπειρία μας στο χώρο, τη φιλική συμβουλή, την εναλλακτική λύση, την οπτική που δεν είχατε παραβλέψει. Θέλουμε το χαμόγελο σας μετά από κάθε μας επιτυχία.

Η συνεργασία μας…

Σημασία για εμάς έχει η μεταξύ μας σχέση και επικοινωνία. Γνωρίζοντας τη σκέψη και το πλάνο σας βρισκόμαστε σε μία κοινή γραμμή και δημιουργούμε το σχέδιο της διαπραγμάτευσης. Αντιμετωπίζουμε μαζί τα εμπόδια και τις δυσκολίες και φροντίζουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Συνεργασία σημαίνει επικοινωνία.

Contact Us
First
Last
Scroll Up